Bel ons Mail ons Zoeken Klantportaal
KLIK HIER
VOOR AL ONZE
VACATURES

Rody Verweij: Servicedesk Coördinator

Als Servicedesk Coördinator ben ik de eerste persoon die contact heeft met klanten als er een storing of serviceverzoek is. Het is mijn taak om de werkzaamheden en contacten te coördineren, zowel intern als extern. Ik zorg ervoor dat de juiste persoon aan de slag gaat en dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Veelal verloopt de communicatie via mij, zodat de DBA die voor de klant aan het werk is dit zoveel mogelijk ongestoord kan doen.

 

De afgelopen 25 jaar heb ik ervaring opgedaan in een coördinerende rol binnen verschillende IT-organisaties. Sinds augustus 2012 werk ik bij DBA.nl en deze functie is mij op het lijf geschreven.

Het is een relatief kleine organisatie waar heel veel mogelijk is. Het kennisniveau is hoog en de sfeer erg goed. Dat merk je bijvoorbeeld aan het lage personeelsverloop en aan de goed bezochte bedrijfsuitjes. Ik voel me hier dan ook uitstekend op mijn plek. In mijn functie ben ik op dit moment onder andere bezig met de professionalisering van onze dienstverlening. De ervaring die ik in mijn vorige functies op dit gebied heb opgedaan, wil ik gebruiken om de dienstverlening vanDBA.nl te verbeteren. Dat is soms wel even wennen. Maar ik merk dat mijn aanpak gewaardeerd wordt. En dat maakt het leuk en uitdagend om hier te werken!
Waar kunnen we u mee helpen?