Bel ons Mail ons Zoeken Klantportaal

Wierd van der Haar: Principal, pre-sales en coach

Als Principal Oracle Consultant houd ik me vooral bezig met inrichting, implementatie en beheer van technisch geavanceerde oplossingen op het gebied van Oracle. Het gaat hierbij om high-end omgevingen bij klanten zoals bijvoorbeeld Wehkamp, Credit Europe Bank en verschillende gemeentelijke organisaties. Maar ook het traject dat eraan vooraf gaat behoort tot mijn vakgebied.

In mijn rol als Pre-sales consultant adviseer ik bedrijven die werken en of willen gaan werken met Oracle en op zoek zijn naar hogere beschikbaarheid en/of betere uitwijkmogelijkheden. Ik bekleed een interessante combinatie van verschillende functies. Wij hebben een sterke sales-afdeling bij DBA.nl, maar als het om de techniek gaat spring ik bij. Zo blijf ik goed bij op elk gebied en kan ik Sales optimaal ondersteunen.

Als Principal behoort ook de coaching van de juniors tot mijn taak. Dat is erg leuk om te doen en ik sta altijd voor iedereen klaar die van mij wil leren. DBA.nl is een platte organisatie waar de lijnen kort zijn. Bovendien is de bereidheid om elkaar te helpen erg groot.

Wat mij erg aanspreekt bij DBA.nl is de afwisseling. Ik werk voor veel verschillende klanten en aan uiteenlopende projecten. Hierdoor kom ik bij veel bedrijven en ontmoet ik veel verschillende mensen. Dat is overigens helemaal mijn eigen keuze. Anderen willen juist de diepte in en ook dat is mogelijk bij DBA.nl. Het leuke van een relatief kleine organisatie is tot slot dat je hier gewaardeerd wordt en echt het verschil kunt maken. Niet voor niks werk ik hier al ruim 8 jaar!

Waar kunnen we u mee helpen?