Informizely customer feedback surveys

Oracle Health check

Oracle health check

Maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden die uw database biedt? Sluit uw huidige database niet langer voldoende aan bij de eisen die uw bedrijfsvoering daaraan stelt? En kan uw database na een eventuele storing volledig worden hersteld? Op deze en alle andere database gerelateerde vragen kan DBA.nl u een antwoord geven middels een kort, inventariserend onderzoek.

Deze zogenaamde Oracle health check wordt uitgevoerd door een van onze Principal Oracle consultants, onze meest ervaren databasespecialisten. Het begint met een bezoek aan uw organisatie. Onze expert bekijkt samen met u de vragen die er spelen en stelt vast welke zaken op basis hiervan aandacht behoeven. Vervolgens inventariseert hij de huidige beheeromgeving en spreekt hij met uw medewerkers. Op basis daarvan schrijft hij een rapport, voorzien van eventuele aanbevelingen omtrent uw databasebeheer.

Indien gewenst kan DBA.nl u daaropvolgend ondersteunen bij het doorvoeren van de voorgestelde aanpassingen in uw databasebeheer.

Vertel mij meer over de Oracle HealthCheck! Een healthcheck is mogelijk vanaf 925 euro!

Offerte

Vul onderstaand formulier en ontvang per omgaande een offerte in uw mailbox

Akkoord(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is onze Oracle healthcheck?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely