Bel ons Mail ons Zoeken Klantportaal

Oracle

Oracle beheer
De implementatie en het beheer van uw Oracle omgeving vraagt kennis en kunde van de Oracle dba. Hoewel van groot belang, hebben veel bedrijven deze kennis niet in huis.
Oracle monitoring
Steeds meer applicaties eisen een zeer hoge beschikbaarheid van de Oracle omgeving. Dit komt onder andere doordat veel applicaties in de cloud werken en 24x7 beschikbaar moeten zijn.
Healthcheck
Maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden die uw database biedt? Sluit uw huidige database niet langer voldoende aan bij de eisen die uw bedrijfsvoering daaraan stelt?
Oracle migratie
Veel van onze klanten gebruiken (om goede redenen) nog Oracle versie 11g databases. Ondanks dat er over de bruikbaarheid en betrouwbaarheid daarvan eigenlijk niet te klagen valt is …
Oracle ODA beheer
De Oracle Oda is een engineered system waarin software, verwerking, netwerk-mogelijkheden en opslag samen komen. Het is de manier om het optimale uit uw databases en Oracle applicaties te halen.
Oracle VM
Oracle VM biedt de mogelijkheid om kosten te reduceren door gebruik te maken van moderne hypervisor architectuur. Dit zorgt voor een lage overhead en zorgt dat de kosten van uw infrastructuur beperkt blijven.
Oracle Linux
Het beheer van uw Oracle Linux omgeving is bij DBA.nl in goede handen. DBA.nl heeft de Oracle Linux 6 Specialization. DBA.nl heeft dus kennis en kunde in huis om om uw omgeving in te richten en te…
Oracle Security Scan
DBA.nl heeft een scan ontwikkeld om Oracle databases te scannen op kwetsbaarheid. In tijden waarin aanvallen op het netwerk steeds vaker voorkomen is het belangrijk om te weten dat de database veilig is.
Oracle licenties
Licentiebeheer en de inzet van licenties is specialistenwerk: de regelgeving is omvangrijk en de toepassingsmogelijkheden zijn zeer divers. Om compliant is kennis van de expert nodig.
Oracle vacature
Oracle vacatures: Het installeren, migreren, beheren en optimaliseren van complexe Oracle database-omgevingen bij klanten, daar draait het om als Oracle DBA. Bekijk de Oracle dba vacature.
Waar kunnen we u mee helpen?