Informizely customer feedback surveys

DBA.nl, de PostgreSQL admin met verstand van uw PostgreSQL database

Bedrijven kiezen steeds vaker voor de vrijheid en de betrouwbaarheid van open source omdat dit veel voordelen biedt.

Bedrijven kiezen steeds vaker voor de vrijheid en de betrouwbaarheid van open source omdat dit veel voordelen biedt. PSQL databases komen daarom steeds vaker voor. Is uw PostgreSQL database zo gegroeid dat u ondersteuning nodig heeft van een ervaren PostgreSQL administrator? Dan is de PostgreSQL dienstverlening van DBA.nl iets voor u. Onze ervaren PostgreSQL experts hebben veel kennis van het inrichten van high-availability architecturen, de installatie van PostgreSQL binnen uw ICT infrastructuur en het implementeren van replicatie/backup omgevingen.

PostgreSQL beheer

Een database omgeving op basis van open source moet goed beheerd worden. De PostgreSQL experts van DBA.nl kunnen dit als geen ander. Iedere PostgreSQL admin van DBA.nl heeft uitgebreide kennis van PostgreSQL en kan onderhoud op psql omgevingen uitvoeren. Voor iedere versie is PostgreSQL monitoring in te richten. Hierdoor wordt het mogelijk om pro-actief psql beheer uit te voeren op uw omgeving. Beheer en monitoring leiden tot minder problemen in de dagelijks bedrijfsvoering en dit zorgt voor tevreden gebruikers. PSQL databases komen steeds vaker voor. Toch is het van belang dat ook een database omgeving op basis van open source goed beheerd wordt. De PostgreSQL experts van DBA.nl kunnen dit als geen ander. Kortom uw postgresql beheer is bij ons in goede en vertrouwde handen.

Voor iedere versie is Postgres database monitoring in te richten. Hierdoor wordt het mogelijk om psql beheer en monitoring uit te voeren op uw omgeving. Beheer en monitoring leidt tot minder problemen in de dagelijkse bedrijfsvoering en zorgt voor tevreden gebruikers.

De migratie van PostgreSQL

De huidige versie van PostgreSQL is 10.5. Veel organisaties werken nog met een oudere versie van de Postgres database, in het kader van veiligheid en de ondersteuning van nieuwe functies is dit niet altijd de beste optie. Onze ervaren PostgreSQL dba kan u adviseren over nut en noodzaak van een migratie naar de nieuwste versie van de postgres database, postgresql support en/of postgresmonitoring.

Meer weten over onze PostgreSQL support?

Neem contact op om samen met ons een plan op te stellen om uw PostgreSQL omgeving te optimaliseren. Of voor een install van de nieuwste versie van PostgreSQL, of over postgres monitoring en consulting.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is onze Postgresql dienstverlening?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely