Informizely customer feedback surveys

DBA.nl en de gezondheidszorg

Het voorkomen van storingen bij ziekenhuizen

Volgens de wettelijke NEN 7510 normen die er voor staan

Informatie speelt in de gezondheidszorg een hele belangrijke rol. Patiëntgegevens en gegevens over medische aandoeningen zijn nodig om goede zorg te kunnen verlenen. De hoeveelheid informatie groeit enorm en is veelal vertrouwelijk van aard. Het is belangrijk om in control te blijven over de databaseomgeving waar deze informatie is opgeslagen.

Uit een onderzoek van Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) blijkt dat ziekenhuizen te weinig doen aan het voorkomen van ICT-storingen. Om die reden gaat de overheidsinstantie ziekenhuizen verplichten om uiterlijk in 2023 te voldoen aan de wettelijke normen voor informatiebeveiliging in de zorg: NEN 7510. De inspectie laat weten dat momenteel nog lang niet alle ziekenhuizen voldoen aan de norm. Bron: https://www.computable.nl/artikel/nieuws/zorg/7415329/250449/ziekenhuizen-laks-bij-voorkomen-ict-storingen.html

Wij kunnen hierbij helpen! DBA.nl is NEN7510 gecertificeerd en heeft de kennis en de kunde om ziekenhuizen te ondersteunen bij het beheren van haar databaseomgevingen conform deze norm. DBA.nl beheert al jaren grote en complexe databaseomgevingen voor onder andere ook ziekenhuizen en GGZ instellingen. Microsoft en Oracle zijn met hun database systemen de grootste spelers op dit gebied. DBA.nl heeft de specifieke kennis en kunde in huis om deze goed te beheren, zodat deze altijd snel, stabiel, veilig en betrouwbaar blijft.

Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en duidelijke communicatie
De Ruiter – GGZ Noord Holland Noord

Ook ziekenhuizen hebben te maken met stijgende energie- en personeelskosten. Bron: https://www.ad.nl/gezond/negentig-procent-ziekenhuizen-dreigt-volgend-jaar-verlies-te-draaien~a144cff4/
DBA.nl kan u helpen de kosten te beperken. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het database beheer, die we optimaal af kunnen stemmen als aanvulling op de eventueel reeds aanwezige kennis, kunde en capaciteit. Wij hebben een zeer efficiënte en daardoor kosteneffectieve methode ontwikkeld voor het beheren van databaseomgevingen, waarmee u enerzijds kunt voldoen aan de NEN 7510 normen en daarnaast anderzijds door onze pro-actief efficënte werkwijze ook kosten bespaart. Lees hier meer over onze SLA vormen.

 

Contact

Graag vertellen wij u meer! Plan via onderstaand formulier een afspraak in met onze adviseur Ed Kisman.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is ons beheer conform NEN7510?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely