Informizely customer feedback surveys

Oracle VM

Oracle VM end of life. Wat nu?

Oracle VM is end of life, de opvolger is KVM. Het premier support op Oracle VM is gestopt in maart 2021. Permier support voor Oracle VM wordt nog wel door Oracle geleverd. Het premier support voor Oracle VM loopt tot 31 maart 2024. Meer informatie is hier te vinden.

Waarom virtualiseren met Oracle VM of KVM?

Het virtualiseren van server omgevingen met Oracle VM öf KVM wordt gedaan om een aantal redenen ten eerste kostenbesparing (bijvoorbeeld op energieverbruik en hardware), ten tweede beheer kosten doordat er minder fysieke servers zijn daalt de beheerlast, ten derde en dit is een belangrijke virtuele servers zijn in zijn geheel te kopiëren en dragen dus bij aan een goede disaster recovery.

Wanneer in een omgeving gebruik wordt gemaakt van zowel de Oracle database als Oracle VM garandeert dat een heel stabiele omgeving. Het is wel het geval dat zelfs deze stabiele omgeving goed beheer en onderhoud nodig heeft. Dit geldt zowel voor de databaseomgeving als op de Oraclevm omgeving. DBA.nl levert betrouwbare Oracle VM support en is al jarenlang een betrouwbare partner voor goed beheer van iedere databaseomgeving.

Van Oracle VM naar KVM

Zoals eerder is opgemerkt is Oracle VM end of life. KVM, de opvolger van OracleVM, is de logische opvolger. Een migratie van de ene naar de andere omgeving vergt een goede voorbereiding en de juiste kennis. DBA.nl kan u hierbij helpen. Meer informatie over Oracle KVM en onze dienstverlening is HIER te vinden. (pagina nog maken)

DBA.nl jouw kennispartner voor OracleVM

Wil je OracleVM blijven gebruiken en heb je advies of ondersteuning nodig voor de migratie naar KVM? De specialisten van DBA.nl staan voor je klaar. Wij kunnen uw Oracle VM server migreren naar KVM en adviseren over de beste instellingen voor uw huidige Oracle VM server installation. Vanzelfsprekend kunnen wij de huidige Oracle VM zo lang mogelijk beheren. Iedere omgeving is uniek net zoals de wensen van de klant. DBA.nl levert maatwerk en zet de klant centraal.

Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw omgeving te bespreken.

Wat is Oracle VM en hoe steekt het product in elkaar?

Kosten reduceren door gebruik te maken van moderne hypervisor architectuur? Dit is mogelijk met Oracle VM. Oracle Virtual is een slimme virtuele server en in trek bij bedrijven en organisaties. Hiermee blijven de kosten van de infrastructuur in een organisatie of bedrijf beperkt. Naast een aantrekkelijke kostenbesparing maakt het een Oracle database omgeving ook stabieler en betrouwbaarder. Bovendien levert Oracle VM Virtual je onderneming nog veel meer voordelen op. We vertellen je er graag meer over, want voor Oracle VM support ben je bij DBA.nl aan het juiste adres. Wat is nu precies de Oracle VM machine en wat zijn nog meer voordelen van een Oracle VM database?

Oracle Virtual Machine is een belangrijke speler als het gaat om virtualisatie van servers. Dit full server virtualisatie product is gebaseerd op de Xen-software van Citrix en valt onder de categorie open-source software. Een virtual server kan je duiden als een server die door middel van virtualisatie software (VMware) is opgedeeld in kleinere stukken. Dit wordt gedaan met behulp van zogenaamde VM software. Hij neemt slechts een gedeelte van de fysieke server over waardoor kosten een stuk lager uitvallen. En dit is uiteraard gunstig, want op die manier blijft er meer winst over.

Welke voordelen biedt het?

Maakt je bedrijf of organisatie gebruik van Oracle Virtual of overweeg je dit op korte termijn te gaan gebruiken? Dan levert dit direct een aantal voordelen op:

– Het zorgt voor een aantrekkelijke kostenbesparing.
– De virtual server van Oracle is flexibel en schaalbaar.
– Je maakt efficiënter gebruik van hardware.
– Er is sprake van een snellere uitrol van servers.
– Je hoeft als ondernemer minder drivers te beheren.
– Het is eenvoudiger om bij eventuele catastrofes iets te herstellen.

Heb je nog geen Oracle VirtualBox en heb je hulp nodig bij de installatie? Of heb je ondersteuning nodig bij het beheer? Dan doe je een beroep op de expertise en ervaring van DBA.nl.

Waarom een hypervisor?

Een VM van Oracle is draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen van de ene hypervisor naar de andere hypervisor. Een hypervisor is computersoftware of -hardware voor het creëren én beheren van virtuele servers. Op een hypervisor kan je meerdere database omgevingen draaien op dezelfde computer. Wat dit oplevert? Operationele kosten worden bespaard omdat er minder hardware nodig is. Dit maakt Oracle DB VM aantrekkelijk voor een grote groep ondernemers. Werk daarom samen met DBA.nl om met behulp van je Oracle VM VirtualBox een virtuele PC te bouwen.

DBA.nl jouw kennispartner bij het gebruik van OracleVM

Wil je OracleVM gebruiken en heb je advies of ondersteuning nodig? De specialisten van DBA.nl staan voor je klaar. Wij komen in actie bij Oracle VM server installation en daarnaast verzorgen we ook het beheer. Op die manier blijft het veilig, stabiel en betrouwbaar, zelfs zonder stroom. Doe daarom een beroep op de expertise van DBA.nl en neem direct contact op met een van onze specialisten.

 

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is onze Oracle VM dienstverlening?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely