Bel ons Mail ons Zoeken Klantportaal

Healthcheck SQL Server: De APK voor uw database omgeving

SQL Server healthcheck, de check voor MSSQL omgeving

Bij een healthcheck controleren wij diverse zaken, zoals aan welke best practices de SQL Server omgeving niet voldoet, maar ook op security aspecten, mogelijke performance problemen, of de omgeving met zijn huidige backup structuur wel goed beschermd is. Ook punten zoals welke disks ongemerkt vollopen of waar oude logs worden overschreven waar dit niet wenselijk is worden in kaart gebracht. De MSSQL Healthcheck kan op alle Microsoft SQL Server omgevingen worden uitgevoerd, zoals 2008 en hoger.

Bevindingen uit de MSSQL Healthcheck worden goed gedocumenteerd en in een persoonlijk gesprek toegelicht door de SQL Server specialist. Vaak zijn bevindingen logische adviezen, denk aan een database restore. Soms is het nodig om complexere aanpassingen te doen aan de omgeving om zo met de bestaande hardware de meeste performance uit de MSSQL databases te halen.

Een goed en gedegen inzicht in het functioneren van uw MSSQL omgeving zorgt ervoor dat uw weet waar problemen zich (gaan) voordoen. Aan de hand van de bevindingen van de specialist van DBA.nl kunnen wij de omgeving voor u aanpassen zodat deze optimaal functioneert.

De healthcheck focust zich op SQL Server als geheel. Wilt u objectief en zeer uitgebreid inzicht in de performance en hardware, of uw omgeving benchmarken? Dan is de Performancescan interessant voor u. Wilt u de performance van uw processen en query’s verbeteren? Onze diepgaande kennis over performance tuning zorgt dat het resource gebruik van u processen lichter wordt en de uitvoer aanzienlijk sneller met vaak verbluffende resultaten.

Neem contact om een MSSQL Healthcheck te laten uitvoeren.

Offerte MSSQL Healthcheck

Heeft u interesse? Laat uw gegevens achter en ontvang een offerte in uw mailbox.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is onze healthcheck voor uw Microsoft SQL Server omgeving?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Waar kunnen we u mee helpen?

ONZE CERTIFICERINGEN