Informizely customer feedback surveys

Microsoft SQL Support

Microsoft SQL Server Support

DBA.nl is als database expert gespecialiseerd in het leveren van Microsoft SQL Server support. Deze SQL support wordt geleverd door ons hoogopgeleide SQL DBA support team. In dit team zitten ervaren SQL dba-ers die SQL support en SQL services leveren van hoog niveau. Dit garandeert dat uw MSSQL omgeving stabiel blijft functioneren.

Soorten MS SQL Support

De Microsoft SQL Server support die u van DBA.nl kan verwachten bestaat onder andere uit het leveren van beheerdiensten op uw omgeving. Maar ook voor andere MS SQL support vragen kunt u bij ons terecht. DBA.nl kan een health check uitvoeren zodat u inzicht krijgt in de stabiliteit van uw Microsoft SQL Server omgeving. Een andere vorm van MS SQL Support is het geven van  licentieadvies zodat u niet teveel betaald voor uw licenties.

De SQL Server support van DBA.nl bestaat ook uit het adviseren over de inrichting van nieuwe SQL omgevingen. Zodat deze omgevingen vanaf ontwerp tot realisatie door professionals worden begeleid.

Andere vormen van SQL support die DBA.nl levert, zijn het verzorgen van (complexe) migratietrajecten van SQL Server omgevingen naar de nieuwste versie en bijvoorbeeld het inrichten van uw HA backup..

Iedere vorm van MS SQL server database support die wij bieden is terug te vinden op onze website. Heeft u echter een specifieke vraag of een specifieke vorm van SQL Support nodig, neem dan contact op zodat we kunnen kijken op welke wijze DBA.nl u van dienst kan zijn. Als Gold partner van Microsoft hebben wij ook uitgebreide Microsoft support tot onze beschikking.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is onze Microsoft SQL Server support?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely