Informizely customer feedback surveys

Over DBA.nl, database expert

Dit zijn wij

Welkom bij DBA.nl!

Het beheer van databases is onze kracht. Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van databases. Voor elk bedrijf en elk database pakket hebben wij een passende aanpak, wij zijn niet voor niets de database expert.

DBA.nl, specialist in databasebeheer

Sinds 2002 zijn wij de database expert in de implementatie en het beheer van databases. In de beginjaren deden we dit onder de naam 5HART DBA.NL waren wij onderdeel van 5HART IT, specialist in IT-opleidingen. Al jaren zijn wij nu een zelfstandige onderneming en heten we DBA. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze tevreden klanten, kunnen we ons met recht de database expert noemen.

Een goed functionerende database is essentieel voor uw bedrijf en een storing of tijdelijk defect kan grote gevolgen hebben. De afgelopen jaren zijn databases en database omgevingen veel uitgebreider en complexer geworden. Dit vraagt om kennis die u wellicht niet in huis heeft. Ons team bestaande uit enthousiaste, zeer ervaren database management expert s helpt u bij het verbeteren en het beheren van uw database omgeving.

Elke database analist van dba.nl heeft korte lijnen met uw medewerkers en werkt hierdoor flexibel en adequaat samen. Onze experts stemmen samen met u af hoe wij uw wensen het beste kunnen invullen.

Zoekt u een betrouwbare, professionele en innovatieve database expert voor allround specialistisch databasebeheer?

Dan bent u bij DBA.nl aan het juiste adres.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.