kantoorpand DBA Nieuwegein

DBA.nl – kantoorpand in Nieuwegein

Welkom bij DBA.nl

Het beheer van databases is onze kracht. Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van databases. Voor elk bedrijf en elk database pakket bieden wij een aanpak op maat. Op basis van uw wensen zetten wij onze expertise in om samen met u te komen tot het beoogde resultaat.

 

DBA.nl, specialist in databasebeheer

Al sinds 2002 zijn we gespecialiseerd in de implementatie en het beheer van databases. In de beginjaren deden we dat onder de naam 5HART DBA.NL, als onderdeel van 5HART-IT – de specialist in IT-opleidingen. Tegenwoordig opereren we als zelfstandige onderneming en heten we DBA.nl.

Een goed functionerende database is essentieel voor uw bedrijf en een storing of tijdelijk defect kan funest zijn. De afgelopen jaren zijn databases echter een stuk uitgebreider en complexer geworden. En dat vraagt om expertise die u wellicht niet in huis heeft. Ons team van enthousiaste, zeer ervaren medewerkers helpt u graag bij het verbeteren en beheren van uw database-omgeving. Juist vanwege de korte lijnen in onze organisatie kunnen we flexibel en adequaat opereren. We stemmen onze expertise af op uw wensen om vervolgens samen met u het beoogde resultaat te realiseren.

Zoekt u een betrouwbare, professionele en innovatieve partner in databasebeheer? Dan bent u bij DBA.nl aan het juiste adres.

Partners[email protected]
088-055 55 55