Informizely customer feedback surveys

Oracle databasebeheer | Snel en Betrouwbaar

Database beheer door de ervaren Oracle DBA

De implementatie en het beheer van uw Oracle omgeving vraagt kennis en kunde van de Oracle dba. Hoewel van groot belang, hebben veel bedrijven deze kennis niet in huis. Dit is niet vreemd, Oracle dba adminstrators zijn moeilijk te vinden en zeker de Oracle dba met de specifieke kennis om complexe omgevingen te beheren. Professioneel en proactief databasebeheer is een expertise dat niet snel te vinden is. De Oracle database admins van DBA.nl beschikken over de benodigde kennis om zelfs de meest complexe omgevingen te beheren.

De senior Oracle dba die het Oracle database beheer op uw omgeving uitvoert, beschikt over veel ervaring en heeft de expertise op gebied van monitoring, clustering, RMAN (Recovery Manager) en tuning. De Oracle dba consultant voert taken zowel remote als op locatie uit. Zo kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten terwijl uw Oracle database optimaal blijft functioneren. Beheer van een database omgeving door een Oracle dba administrator is belangrijk voor de stabiliteit en betrouwbaarheid.

De Oracle database consultant kan ook adviseren over de migratie van uw Oracle omgeving naar de nieuwste versie. Een Oracle database admin van DBA.nl ontwerpt ook uw nieuwe Oracle architectuur als dit nodig is. Tevens kan de dba Oracle u adviseren over licenties en welke het beste bij uw situatie passen. Zo kan u mogelijk kosten besparen.

DBA.nl beschikt ook over kennis van Oracle cloud dba diensten. De inrichting van high availability-clusters door ervaren een Oracle dba developer zorgt ervoor dat uw omgeving maximaal beschikbaar is.  DBA.nl denkt vanuit de klant. Wij leggen u verschillende situaties voor en maakt de voor- en nadelen inzichtelijk. Zo kunt u beslissen of u wel of niet Oracle VM, VMWare of een Oracle Database Appliance wilt toepassen.
Het regelmatig updaten van de Oracle omgeving is van groot belang. DBA.nl kan dit voor u doen, heeft u vragen over de support termijn van uw huidige Oracle versie kijk dan eens bij onze publicatie over de support termijn.

U bepaalt

U zoekt Oracle support? U zoekt een Oracle Healthcheck? Wilt u het volledige databasebeheer uit handen geven? Of een deel hiervan? DBA.nl maakt het mogelijk. Wij stemmen onze inzet volledig af op uw wensen en bedrijfsvoering.

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is ons Oracle databasebeheer?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely