Informizely customer feedback surveys

Oracle Linux beheer | Snel en Betrouwbaar

voor iedere omgeving

Linux Oracle TuxVoor snel en betrouwbaar Oracle Linux beheer moet u bij DBA.nl zijn. Betrouwbare database omgevingen zijn essentieel voor het goed functioneren van organisaties. Een stabiel operating system is daarom onmisbaar. Oracle Linux is een van de beste en meest betrouwbare operating systems in de markt. DBA.nl is door Oracle erkend als Oracle Linux Specialist. Wij hebben dan ook een “Linux Specialization”. DBA.nl heeft dus de kennis en kunde in huis. Kies daarom voor Oracle Linux beheer door onze specialisten.

Waarom kiezen voor Oracle Linux?

Oracle Linux is geoptimaliseerd voor het gebruik in Enterprise omgevingen. Dit is de reden dat gebruikers over de hele wereld kiezen voor Oracle Linux. Oracle ontwikkelt haar databases sinds 2006 op al Linux. Daarom is Oracle Linux dé standaard in combinatie met Oracle Database. Hiernaast is Oracle Linux een zeer flexibel inzetbaar OS. Oracle Linux is geschikt voor gebruik in een onpremise omgeving maar ook in een cloud omgeving is het dé juiste keuze.Oracle Linux

Oracle Linux behoort ook tot een van de meeste veilige omgevingen die er is. Het een van de twee distributies waarin live niet disruptieve patching kan plaatsvinden. Hierdoor worden onder andere de kernel, de hypervisor en kritische libraries  gepatched zonder downtime. Een reboot van de systemen is daarom niet nodig en dit levert dus zowel tijd, als geld op en ook nog tevreden gebruikers. Kortom, Oracle Linux is het overwegen waard. DBA.nl heeft al eens een gepubliceerd over Oracle Linux. Deze publicatie is hier terug te lezen.

Waarom uw Linux omgeving laten beheren?

Een op Linux gebaseerde omgeving is ontzettend stabiel. Toch heeft ook een Linux omgeving goed onderhoud nodig. Denk bijvoorbeeld aan patches en security updates. Deze op tijd installeren is essentieel en juist daarom is goed beheer noodzakelijk. DBA.nl beheert uw Oracle Linux omgeving en hierdoor bent u verzekerd van een hoge uptime en twee een hoge performance. De specialisten van DBA.nl kunnen uw omgeving inrichten met Ksplice, een unieke functie bij het afnemen van Premier Support. Het gebruik van Ksplice maakt het mogelijk om security updates te installeren zonder reboot van het systeem.

Wij passen standaard hardening toe op de omgeving. Het voordeel hiervan is dat de omgeving beter is beschermd. Hiernaast heeft DBA.nl een standaard inrichting voor servers of VM ontwikkeld. Onze standaard zorgt dat ten eerste het beheer effectief wordt uitgevoerd en ten tweede dat de kans op verstoringen klein is. Tot slot, de juiste inrichting van de firewall, dit zorgt voor de beste bescherming van het OS.

De 24/7 monitoring en de pro actieve beheerdienstverlening op de Linux omgeving is enorm betrouwbaar!
Jack Buitenkant, manager ICT

 

Wat is goed Oracle Linux beheer?

Bij goed Linux beheer geldt; voorkomen is beter dan genezen. Het periodiek onderhoud en het continue monitoren, voorkomt incidenten en storingen. Beheren van uw Oracle Linux omgeving door de experts van DBA.nl garandeert een stabiel, goed functionerend OS. Onze rapportages geven u daarom inzicht in de status en de prestaties van uw omgeving.
Voor meer informatie over ons op pro-actief beheer, klik hier.

Bij goed beheer hoort ook een goed update beleid. Aan het update beleid van Oracle Linux is een aparte publicatie gewijd deze is hier te vinden.

Naast Oracle Linux beheert DBA.nl ook Linux RedHat omgevingen.

Wat kost Linux beheer?

Pro-actief Linux beheer kent verschillende vormen, first-line of second-line. Remote of juist onsite? Ondersteuning tijdens kantoortijden, voor niet kritische omgevingen. Of zoekt u het hele jaar door ondersteuning? 24 Uur per dag voor een zeer kritische omgeving? Bij DBA.nl is het mogelijk!

Uw wensen en de omvang van de omgeving zijn bij ons leidend. Pro-actief beheer is verkrijgbaar vanaf slechts €177,- per maand. Welke vorm van beheer u ook kiest, DBA.nl ontzorgt!

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is ons Linux beheer?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely