Informizely customer feedback surveys

Microsoft SQL Server

Alle diensten van Microsoft SQL Server op een rijtjeMicrosoft SQL Server

Microsoft SQL Server is het relationele databasesysteem van Microsoft. MSSQL ondersteunt T-SQL een afgeleide van SQL, de meeste gebruikte taal voor databases. Microsoft SQL Server wordt gebruikt in kleine, middelgrote en grote organisaties. De grootte van de SQL database kan variëren van klein tot groot. 

 

Ongeacht de grootte van de Microsoft SQL Server database moet is goed onderhoud en beheer van groot belang. Goed beheer van SQL server omgevingen zorgt dat deze betrouwbaar en optimaal blijft functioneren. DBA.nl is al jaren de expert in het beheren van database omgevingen zoals Microsoft SQL Server.

De SQL specialisten van DBA.nl hebben ruime kennis en ervaring met het beheer van grote en complexe MSSQL omgevingen. Dienstverlening van DBA.nl voor MS SQL database omgevingen kenmerkt zich door flexibel, snel inzetbare, betrokken MS SQL database specialisten. Door de aanwezige kennis zijn de MSSQL consultants van DBA.nl snel thuis in uw sql server omgeving en kunnen zij de perfomance en uptime van de sql database tunen.

 

Vaak wordt naast de ms sql server productie omgeving ook gekozen om de ms sql server test omgeving in beheer te nemen. Dit zodat de ms sql een representatieve weergave is van de productie omgeving en hierin op de wijze getest kan worden. Hiernaast wordt in zeer bedrijf kritische omgevingen naast de MS SQL server productie omgeving, de MS SQL Server Test omgeving ook de MS SQL Server Acceptatie omgeving door DBA.nl beheerd.

 

Het virtualiseren van een SQL server is geen probleem voor DBA.nl. Wij hebben hier ruime ervaring en ook het beheer van uw virtuele SQL Server kan door onze ervaren SQL dba-ers uitgevoerd worden. Microsoft SQL server wordt vaak gevirtualiseerd vanuit licentieoverwegingen maar ook technische redenen kunnen de doorslag geven voor wel of niet virtualiseren van Microsoft SQL. De MSSQL database in een gevirtualiseerde omgeving plaatsen levert vaak een performance winst op wat bijdraagt aan het versnellen van de bedrijfsprocessen.