Bel ons Mail ons Zoeken Klantportaal

SQL Server databasebeheer

SQL Server management voor een betrouwbare omgeving

Microsoft SQL Server wordt de laatste jaren meer en meer gebruikt. Het SQL server beheer wordt er vaak bij gedaan. DBA.nl heeft SQL Server experts in dienst die u kunnen ontzorgen. Onze SQL DBA’s hebben de kennis en de ervaring om uw IT afdeling te ontzorgen. Door gedegen ervaring in SQL Server Management en beheer garanderen wij een betrouwbare omgeving voor u en uw gebruikers.

Ons SLA programma is er op gericht om te ontzorgen en door de inzet van onze SQL Expert voor uw omgeving blijft deze optimaal functioneren. Onze Microsoft SQL Server Support kent in de meest uitgebreide vorm een ondersteuning van 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

MSSQL Support

Indien nodig kunnen wij uitgebreide SQL support leveren. bijvoorbeeld bij het migreren van de MSSQL omgeving naar een nieuwe versie. Indien dit vraagstuk bij u speelt brengen wij u graag n contact met onze SQL database specialist. Hij of zij kan u altijd adviseren wat de best passende oplossing is.

Het inrichten van High Availability door een SQL dba is een opdracht die wij graag voor u uitvoeren. Vooral in zeer bedrijf kritische omgevingen is gedegen SQL Server database Management van het grootste belang. De SQL dba die uw omgeving inricht beschikt over de nodige kennis en documenteert deze zodat andere SQL database experts van DBA.nl ook exact weten hoe uw MSSQL omgeving eruit ziet.

SQL Services

Onze ervaren SQL Database Adminstrators zijn u graag van dienst bij het inrichten en migreren van uw omgeving. Tevens zijn zij uw aanspreekpunt voor sql support. Neem contact op met de SQL Server specialist om te kijken hoe wij u kunnen ontzorgen bij uw Microsoft SQL Server Support.

Hoe interessant is ons Microsoft SQL Server beheer?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Benieuwd naar de SQL Server Healthcheck ? Dat kan nu tegen gereduceerd tarief.

ONZE CERTIFICERINGEN