Informizely customer feedback surveys

SQL Server database beheer

Microsoft SQL Server wordt de laatste jaren meer en meer gebruikt.

Microsoft SQL database beheer

Microsoft SQL Server wordt de laatste jaren meer en meer gebruikt. SQL Server management zorgt voor een betrouwbare en stabiele omgeving. De ervaring leert dat het SQL server beheer er vaak bij wordt gedaan. Een van onze SQL database administrator kan het beheer van uw omgeving uit handen nemen en zorgdragen voor een betrouwbare omgeving.
DBA.nl heeft SQL Server experts in dienst die u kunnen ontzorgen door het beheer en onderhoud op uw Microsoft SQL database uit te voeren. Onze SQL DBA’s hebben de kennis en de ervaring om uw IT afdeling te ontzorgen. Door gedegen ervaring in SQL Server Management en beheer garanderen wij een betrouwbare omgeving voor u en uw gebruikers.

Het SLA programma van DBA.nl is er op gericht om uw omgeving stabiel te laten functioneren. Wanneer nodig kunt u ook een beroep doen op onze SQL Expert om werkzaamheden uit te voeren in uw SQL omgeving. Door gebruik te maken van ons Microsoft SQL Server beheer management, blijft uw omgeving optimaal en stabiel functioneren. Onze Microsoft SQL Server Support kent in de meest uitgebreide vorm een ondersteuning van 365 dagen per jaar, 24 uur per dag.

MSSQL Support

Indien nodig kunnen wij uitgebreide SQL support leveren. bijvoorbeeld bij het migreren van de MSSQL omgeving naar een nieuwe versie. Indien dit vraagstuk bij u speelt brengen wij u graag n contact met onze SQL database specialist. Hij of zij kan u altijd adviseren wat de best passende oplossing is.

Het inrichten van High Availability omgevingen voeren wij regelmatig uit voor onze klanten. Een  ms sql dba van DBA.nl beschikt over de kennis en de ervaring die hiervoor noodzakelijk is. Vooral in zeer bedrijf kritische omgevingen is gedegen SQL Server database Management van het grootste belang. De SQL dba die uw omgeving inricht beschikt over de nodige kennis en hij documenteert deze zodat onze andere SQL database experts  ook exact weten hoe uw MSSQL omgeving eruit ziet.

De 24/7 monitoring en pro actieve beheerdienstverlening is enorm betrouwbaar!
Jack Buitenkant, manager ICT

SQL Services

DBA.nl heeft verschillende SQL Services die wij verlenen. Zo voeren wij onder andere healthchecks uit, kunnen wij performance tunen en migreren wij omgevingen. Onze ervaren SQL Database Adminstrators zijn u graag van dienst bij het inrichten van en het migreren naar uw nieuwe omgeving. Tevens zijn zij uw aanspreekpunt voor sql support op uw Microsoft sql database. Het sql server management is  bij ons in goede handen. Iedere SQL Server database administrator van DBA.nl is een echte sql specialist.
Neem contact op met DBA.nl, de SQL Server specialist, om te kijken hoe wij u ontzorgen door het leveren van onze Microsoft SQL Server Support. Hier voor zetten wij onze gespecialiseerde sql server dba graag voor u in.

Zowel Microsoft SQL Server als Microsoft Server krijgen regelmatig updates. Het is van belang deze tijdig te installeren zodat uw systemen stabiel en veilig zijn en blijven. Voor meer informatie over de updates Microsoft Server klik hier voor SQL Server lees deze publicatie.

Het beheer van uw MS SQL omgeving is al mogelijk vanaf € 177,–

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is ons Microsoft SQL Server beheer?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely