Informizely customer feedback surveys

Vitesse Betrokken en DBA.nl bundelen krachten voor Vitesse Werkt!


Vitesse Betrokken en DBA.nl bundelen krachten voor Vitesse Werkt!

Stichting Vitesse Betrokken en DBA.nl, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in het beheren van Oracle en MSSQL database-omgevingen, zijn verheugd om een samenwerking aan te kondigen. Dankzij DBA.nl, het Steunpunt Social Return On Investment Midden-Gelderland (SROI) en Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland (WSP) krijgen zeven jongeren de kans om deel te nemen aan het ontwikkelingsprogramma Vitesse Werkt!.

 Vitesse Werkt!, geïnitieerd door Stichting Vitesse Betrokken, begeleidt jongeren richting een betere toekomst op onder andere de arbeidsmarkt door middel van sport en educatie. Dankzij de samenwerking met DBA.nl kunnen zeven jongeren profiteren van dit waardevolle programma. Deze unieke samenwerking is tot stand gekomen dankzij het Steunpunt SROI Midden-Gelderland en WSP, die werkgevers stimuleren om een sociaal-maatschappelijke bijdrage te leveren. Database-expert DBA.nl zet zich zo in om kansen te creëren voor jongeren. Door deelname aan het Vitesse Werkt!-programma mogelijk te maken, voldoet het bedrijf aan Social Return. Een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

“Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met DBA.nl”, zegt Kevin Janssen, MVO Manager van Stichting Vitesse Betrokken. “De gezamenlijke inzet van DBA.nl, Stichting Vitesse Betrokken, het Steunpunt SROI Midden-Gelderland en het WSP is een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties die jongeren kansen biedt om hun persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen”, aldus Janssen. “Samen kunnen we nóg meer jongeren bereiken en begeleiden naar een betere toekomst.”

Erik Bekkers, directeur van DBA.nl, voegt toe: “Als bedrijf geloven wij sterk in het bieden van kansen aan jongeren. Door de samenwerking met Stichting Vitesse Betrokken kunnen we jongeren de mogelijkheid bieden om hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.”

Kevin Janssen en Erik Bekkers

De zeven jongeren zullen binnen het Vitesse Werkt!-programma worden begeleid door ervaren coaches en professionals. Ze krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan sportactiviteiten, workshops en educatieve sessies, waardoor ze hun potentieel kunnen benutten en hun toekomst kunnen vormgeven.

Update beleid Microsoft Windows Server

Regelmatig brengt Microsoft nieuwe versies uit van Microsoft Windows Server. Wat zijn hier de gevolgen van? En hoe zorgt...

SQL Server Updatebeleid

Regelmatig brengt Microsoft nieuwe versies uit van SQL Server. Lees hier meer. ...

Oracle RDBMS

Oracle brengt regelmatig nieuwe updates uit voor haar RDBMS. Door deze te installeren blijft uw database omgeving veilig...