Informizely customer feedback surveys

Edwin Scheer
Projectleider

Sinds een aantal jaar ben ik binnen DBA.nl projectleider, waarbij ik veelal contact heb met onze klanten en de uitvoerende database administrator van het project. Dit met als doel om het project voor onze klanten van A tot Z zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Ik blijf me steeds verbeteren.

Als projectleider ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van het projectplan, het verzorgen van de kick-off met de klant, het aansturen van de DBA alsmede het in de gaten houden van de voortgang van de werkzaamheden.

Daar ik als projectleider meerdere (interne- en externe) projecten heb lopen, dien ik continue in de gaten te houden wat urgent is en behandeld dient te worden.

Zo wordt er o.a. op dit moment gewerkt aan projecten die betrekking hebben op migraties van Oracle RDMBS en SQL Server, aanbestedingen en implementatie van nieuwe producten.

 

Toen ik bij DBA.nl binnenkwam ben ik begonnen bij de servicedesk. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en onze klanten en mijn collega’s goed leren kennen. Deze kennis en ervaring neem ik nu mee in mijn werk als projectleider en zorgt er ook voor dat ik mij in veel situaties goed kan inleven.

 

Om goed te kunnen begrijpen welke werkzaamheden er worden uitgevoerd, schuif ik daarnaast regelmatig aan bij kennissessies en workshops die binnen DBA.nl door eigen database administrators verzorgd worden.

Voor mij erg belangrijk want de opgedane kennis kan ik vervolgens weer in de praktijk brengen bij zowel onze interne als externe projecten.

 

Voordat een project kan worden afgerond wordt deze met onze klant geëvalueerd. Eventuele restpunten worden bepaald en overgedragen naar de beheerorganisatie en mogelijke lessons learned punten krijgen interne opvolging.

Zo weten de uitvoerende DBA’s en ik ons steeds te verbeteren waar onze klanten met nieuwe projecten voordeel van hebben.