Bel ons Mail ons Zoeken Klantportaal

Database management door de specialisten van DBA.nl

Goed databasebeheer en goed databaseserver management door de experts van DBA.nl zorgen voor optimale prestaties van uw Oracle, MSSQL en Postgresql omgeving. Databasebeheer, database server beheer en databasemanagement zijn echte specialismes. De database administrators van DBA.nl beheersen het vak als geen ander. Database management en goed, proactief databasebeheer door een ervaren database admin zorgen dat uw omgeving optimaal functioneert.

Voordelen van beheer

Goed beheer kost tijd en dus geld. Onze dienstverlening ontlast uw data base administrator. Hierdoor is er meer tijd over voor uw kernactiviteiten en blijft er budget over. DBA.nl kan ook het volledige database beheer voor u uitvoeren. En dan bent u compleet ontzorgd.

Beheerdiensten

De specialisten van DBA.nl kunnen uw databaseomgeving tunen, configureren of richten een High Availability Backup in. Databasemanagement draait dus niet alleen om het draaien van scripts en periodiek onderhoud. Maar ook de samenwerking tussen DBA.nl en de klant is van groot belang. DBA.nl levert daarom maatwerk voor iedere klant. Zodat uw database server management dus exact afgestemd is op uw wensen en eisen. De gemaakte afspraken leggen daarom we vast in het Dossier Afspraken en Procedures (DAP). De eerste contacten zijn met de afdeling sales. Vervolgens neemt onze Servicemanager de  contacten over.

Een snelle check op uw omgeving? Dan is onze Healthcheck een uitstekende optie. De healthchecks zijn beschikbaar voor Oracle, Microsoft SQL Server en Postgresql omgevingen. Tijdens deze check, onderzoekt onze database expert hoe uw database management is ingericht. Ook kijkt hij hoe uw database server ingericht is. De healthcheck geeft hierdoor snel inzicht in de status en de gezondheid van de omgeving. In de nabespreking krijgt u tips en wordt direct inzichtelijk wat goed beheer voor uw omgeving betekent. Vervolgens kan uw eigen DBA-er of de specialist van DBA.nl de bevindingen implementeren.

Meer informatie over database management door DBA? Dan kunt u hieronder de brochure downloaden.

Lees hier alles over proactief database beheer.

ONZE CERTIFICERINGEN