Informizely customer feedback surveys

Knipkaart

Een zeer flexibel in te zetten product

De knipkaart is een zeer flexibel product dat u de gelegenheid geeft om gebruik te maken van onze Oracle, MS SQL Server en PostgreSQL expertise. Dit op door u gewenste tijdstippen. Met onze knipkaart koopt u dus vooraf een aantal consultancy-uren bij ons in tegen gereduceerd tarief. Dit aantrekkelijke tarief is afhankelijk van het aantal uren dat u afneemt. 

Wat is de knipkaart van DBA.nl?

De knipkaart van DBA.nl bestaat uit een aantal consultancy uren, die u naar eigen behoefte en inzicht kunt afnemen. U kunt de knipkaart gebruiken wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning bij de implementatie of het beheer van uw databases. Denk aan de installatie en configuratie van uw software, het inrichten, herstellen of uitbreiden van uw beheeromgeving en het oplossen van uw problemen.

Indien gewenst verzorgt DBA.nl coaching on the job voor uw medewerkers. Ook deze werkzaamheden kunnen van de knipkaart worden afgeboekt. De knipkaart is in te zetten voor alle diensten die DBA.nl aanbiedt. Zoals:

  • Migraties naar een hogere databaseversie, andere database editie of nieuwe hardware.
  • Inzet van een consultant als uw sparringpartner
  • Verhelpen van storingen aan uw Oracle, SQL-Server of PostgreSQL databases.
  • Tijdelijke vervanging of backup voor uw eigen medewerkers
  • Healthchecks en proactief database-onderhoud.
  • Security Scans

Ervaren consultants

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gegarandeerd door de inzet van gecertificeerde, ervaren en breed ontwikkelde specialisten. Het team van DBA.nl bestaat dan ook uit tientallen zeer ervaren consultants. Zij volgen allemaal een jaarlijks ontwikkelplan en zijn hierdoor dus altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Behalve breed inzetbare consultants heeft DBA.nl ook echte specialisten in dienst. Denk bijvoorbeeld aan specialisten op gebied van performance tuning, licentiemanagement of cloud.

Ons Oracle team bestaatuit meerdere Oracle Certified Masters en Oracle Certified Professionals. Tot dit team behoren onze Linux (Oracle en RedHat) specialisten, Weblogic engineers en GIS consultants. Ook het Microsoft SQL Server team bestaat uit meerdere senior consultants. Zij hebben verschillende Microsoft Certified Professional Certifications. Waaronder MSSQL Senior, SSRS Senior, SSIS Senior en Windows Server Senior.

 

Voordelen van de knipkaart

De knipkaart kent een aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat deze voor veel minder administratieve handelingen zorgt. Ten tweede, kunt u rechtstreeks gebruik maken van de Servicedesk van DBA.nl. U bent al als DBA.nl-klant bekend waardoor wij u sneller van dienst kunnen zijn. Ten derde, houdt u grip op de kosten. De knipkaart wordt regelmatig ingezet voor bepaalde projecten die een eigen budget hebben. Deze projecten kunnen dus eenvoudig in uw administratie worden verwerkt. Het uurtarief van onze knipkaarten is altijd gunstiger dan ons standaard nacalculatie uurtarief.

 

“De DBA knipkaart geeft Scan Sys B.V. de mogelijkheid om flexibel en tegen een aantrekkelijke prijsstelling gebruik te maken van benodigde database expertise.”

Jos Zimmermann, Scan Sys

De praktijk

Maandelijks ontvangt u een saldo-overzicht van de uren op uw knipkaart. Hierdoor heeft u zicht op hoeveel uur er nog beschikbaar is en waar de uren aan besteed zijn. Heeft na afloop van een project uren over? Geen probleem! Deze kunnen na afloop van het project voor andere diensten worden ingezet. Dus komt uw kaart onder de tien uur dan krijgt u hiervan automatisch bericht.

De knipkaart is al verkrijgbaar vanaf 40 uur.

Offerte

Vul onderstaand formulier en ontvang per omgaande een offerte in uw mailbox

Akkoord(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is onze knipkaart?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely