Bel ons Mail ons Zoeken Klantportaal

Knipkaart

De knipkaart van DBA.nl is een flexibel product. Hiermee koopt u vooraf een aantal uur in tegen een gunstig uurtarief. Heeft u af en toe behoefte aan professioneel databasebeheer, bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw eigen databasebeheerder? Of wilt u zich niet voor langere tijd vastleggen? Dan is de knipkaart het ideale product.

Wat is de knipkaart van DBA.nl?

De knipkaart van DBA.nl bestaat uit een aantal consultancy uren, die u naar eigen behoefte en inzicht kunt afnemen. U kunt de knipkaart gebruiken wanneer u behoefte heeft aan ondersteuning bij de implementatie of het beheer van uw database. Denk aan de installatie en configuratie van uw software, het inrichten, herstellen of uitbreiden van uw beheeromgeving en het oplossen van problemen.

Indien gewenst verzorgt DBA.nl coaching on the job voor uw medewerkers. Deze werkzaamheden kunnen van de knipkaart worden afgeboekt. De knipkaart is geschikt wanneer u een dynamische database-omgeving heeft waarin veel ‘change management’ werkzaamheden plaatsvinden.

Voordelen van de knipkaart

Het eerste voordeel van de knipkaart is dat deze voor veel minder administratieve handelingen zorgt. U betaald vooraf en u kan rechtstreeks gebruik maken van de Servicedesk van DBA.nl. Kortom u wordt sneller geholpen. Ten tweede wordt de knipkaart ook regelmatig voor bepaalde projecten  ingezet die een eigen budget hebben, zodat deze in uw administratie makkelijk kan worden verwerkt. Andere diensten die vaak via een knipkaart worden afgenomen zijn bijvoorbeeld performance tuning of een licentiescan. Het derde voordeel is dat het uurtarief een stuk gunstiger is dan het tarief van nacalculatie.

Gemak dient de klant!
–  Erik Schute

De praktijk

Maandelijks ontvangt u een saldo-overzicht van de uren op uw knipkaart. Hierdoor heeft u zicht op hoeveel uur er nog beschikbaar is en waar de uren aan besteed zijn. Dit maakt het voor u mogelijk voorafgaand aan een project bijvoorbeeld een extra knipkaart af te nemen. Heeft na afloop van een project uren over? Geen probleem! Deze kunnen na afloop van het project voor andere diensten worden ingezet.

Komt uw kaart onder de tien uur dan krijgt u hiervan automatisch bericht en wordt een hoger nacalculatie tarief voorkomen.

Hebben wij de omgeving van uw organisatie niet in beheer, dan heeft de knipkaart een geldigheid van een jaar. Hebben wij uw omgeving wel in beheer, dan zijn de uren in te zetten gedurende de gehele looptijd van de SLA.

De knipkaart is verkrijgbaar vanaf 4.495 euro.

 

Voor vragen neem contact op.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ONZE CERTIFICERINGEN