Informizely customer feedback surveys

Microsoft SQL Server databasebeheer | Snel & Betrouwbaar met onze Database Administrators

SQL Server. Een database omgeving om rekening mee te houden.

Microsoft SQL Server is de laatste jaren bezig met een flinke opmars, de databases en de gekoppelde applicaties worden steeds belangrijker voor organisaties. Onze ervaring leert dat het beheer op de SQL Server omgeving vaak ‘erbij’ wordt gedaan door de IT-afdeling of systeembeheer. Voor de Oracle omgeving heeft men specialisten in huis of worden door externen ingevuld. Waarom dan niet voor uw SQL Server omgeving?

Pro Actief SQL Server beheer is een specialisme dat DBA.nl met een dedicated Nederlandse servicedesk tot en met 24 x7 als één van de weinige database specialisten kan uitvoeren.

Ruime SQL Server ervaring

Door ons gunstige en uitbreide SLA programma is er altijd wel een beheeroptie welke voor uw organisatie geschikt is. Aan u de keuze of u wilt werken met uw eigen monitoring tools of dat u gebruik maakt van onze uitgekristalliseerde monitoringscripts welke wij bij meerdere klanten hebben ingezet. Onze SQL server DBA’s hebben ruime ervaring met de verschillende SQL server versies, van 2000 tot en met SQL server 2016. Tevens richten wij voor u de High Availability voor u in en onderhouden deze, hierdoor weet u zeker dat u een SQL Server omgeving heeft welke op het hoogste niveau presteert en ingericht is.

“Bij issues of verstoringen op onze bedrijfskritische SQL Server omgeving kunnen wij 24×7 terugvallen op DBA.nl

P. v/d Burg – FN Steel

 

Graag maken wij samen met u een plan om het beheer op uw SQL server omgeving te optimaliseren.”

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hoe interessant is ons Microsoft SQL Server beheer?
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
          
Survey by Informizely