Informizely customer feedback surveys

Versnel uw applicaties met database tuning


Versnel uw applicaties met database tuning

‘Oracle kent DBA.nl Specialization toe’

Sinds jaar en dag helpt DBA.nl u met het verbeteren van de performance van uw applicaties door performance verbeteringen door te voeren in uw database omgeving. Onze expertise op het gebied van performanceverbetering is recent door Oracle bekroond door de “Oracle Database Performance Tuning” specialization aan DBA.nl toe te kennen.


Om een Specialized-status te bereiken, dienen Oracle-partners aan een reeks strenge eisen te voldoen. Deze eisen zijn gebaseerd op de behoeften en prioriteiten van de klant en partner gemeenschap. Een daarvan is dat een aantal consultants gecertificeerd dient te zijn als “Oracle Database Performance and Tuning Certified Implementation Specialist”, een titel waarvoor onder andere onafhankelijk afgenomen examens afgelegd dienen te worden. Door het bereiken van een Specialisatie erkent Oracle de partner voor zijn expertise in het leveren van hoogwaardige diensten door middel van competentie-ontwikkeling, bedrijfsresultaten en bewezen succes.

“Deze prestatie is een verificatie van onze inzet voor de succesvolle toepassing van Oracle producten, en we zijn blij met de kans om ons product kennis en expertise door middel van het Oracle PartnerNetwork Specialized Program te presenteren”, zegt Erik Bekkers, algemeen directeur van DBA.nl. “Dit programma geeft onze klanten de zichtbaarheid en het vertrouwen om een partner met bewezen Oracle-ervaring, een sterke referenties, en vrijwel naadloze ondersteuning te selecteren.”
Wij kunnen ook uw Oracle omgeving optimaal laten presteren. Door performance problemen pro-actief te identificeren, bij de bron van de problemen te corrigeren en vooral te voorkomen.

Graag zijn wij u van dienst, u kunt ons bijvoorbeeld via de contactpaginabereiken.

DBA.nl,
dé database
administrator

DBA.nl is de allround database expert gespecialiseerd in het inrichten, onderhouden, monitoren van database omgevingen. Daarnaast geven wij advies en nemen performance problemen weg.