Informizely customer feedback surveys

Erik Schute
Account manager

Onze cultuur spreekt mij enorm aan. Deze is open, direct en collega’s staan voor je klaar als je een vraag hebt. Werken bij DBA.nl is heel divers. DBA.nl heeft een breed klantenbestand en dit zorgt dat ik contact heb met heel veel verschillende organisaties. Van gemeentes tot bedrijven in de tech of het transport. Iedere klant heeft zijn eigen uitdagingen en wij proberen onze dienstverlening hier zo naadloos mogelijk op te laten aansluiten. De dienstverlening die DBA.nl aanbiedt is dan ook zeer divers. We ondersteunen niet alleen producten van Oracle en Microsoft maar bijvoorbeeld ook Postgresql. Voor deze producten leveren wij een brede waaier aan oplossingen, van beheer tot een korte inzet van onze consultants voor een quick fix.

DBA.nl helpt klanten bij het oplossen van performance problemen, bij het uitvoeren consultants security scans en bij het onderhoud van de database omgeving van de klant. Er komen dus altijd verschillende aspecten aan bod.

Werkzaamheden

In mijn werk heb ik veel contact met klanten, ik spreek zowel de IT manager als de techneut. Dit maakt de afwisseling erg groot. Een standaarddag bestaat dan ook niet. De ene dag loopt er een aanbesteding, de andere dag heb je contact over een licentievraagstuk of start er een ingewikkeld migratietraject bij een klant. Sales bij DBA.nl houdt dan ook meer in dan alleen leads nabellen en offertes opstellen. Wij doen echt onze best om vanuit de klant mee te denken in oplossingen. Wat hierbij helpt is dat onze consultants erg betrokken zijn en over veel kennis en ervaring beschikken. Op deze manier leveren wij maatwerk voor iedere klant en hier haal ik dus veel energie uit.

 

Kansen

Naast accountmanagement, heb ik ook nog een aantal andere rollen binnen DBA.nl. Zo ben ik medeverantwoordelijk voor de marketing en communicatie. En hou ik mij bezig met het preventiebeleid binnen de organisatie. Zeker in deze lastige Corona tijd leer ik hier dus veel van.

Cultuur

Onze cultuur spreekt mij enorm aan. Deze is open, direct en collega’s staan voor je klaar als je een vraag hebt. DBA.nl biedt allerlei kansen om jezelf te ontwikkelen. Je hoeft deze enkel te pakken als ze voorbij komen!