Informizely customer feedback surveys

Gerben Lenderink
senior Oracle DBA

In februari 2007 ben ik bij DBA.nl binnen gekomen. Voor die tijd werkte ik als functioneel applicatiebeheerder bij Akzo Nobel. Dat was een grote overstap; van ruim 60.000 medewerkers wereldwijd naar 6 medewerkers in Nieuwegein in 2007. Ondertussen groeit DBA.nl en heb ik nu 25 collega’s waar ik op kan bouwen. De overstap van een grote organisatie naar een kleinere, heb ik destijds heel bewust gemaakt. Bij een relatief kleine organisatie als DBA.nl zijn de lijnen kort en is het contact met collega’s en klanten heel persoonlijk. Ook de waardering die je krijgt van collega’s en werkgever is hier groter. Bij een multinational ben je een klein radertje in het grote geheel.

Echte waardering dat vind ik fijn aan werken bij DBA.nl

Mijn loopbaan bij DBA.nl begon met een stevige interne opleiding. Ik had in mijn vorige baan enkele keren te maken met Oracle en daar wilde ik me in gaan verdiepen. Die kans heb ik gekregen en na mijn opleiding heb ik me in een paar jaar ontwikkeld tot Senior Oracle DBA. Ik werk nu zowel bij klanten als op kantoor. Op dit moment beman ik even de Servicedesk en ook dat is heel afwisselend werk. Bij klanten houd ik me vooral bezig met de complexere zaken als high availabilty en implementatie, beheer en troubleshooting.

Flexibiliteit

Bij DBA.nl kun je heel flexibele werktijden afspreken. Werken op kantoor, vanuit huis of bij de klant; het is allemaal mogelijk. Ook als je een of meerdere dagdelen niet wilt werken is dat geen enkel probleem. Zelf heb ik bijvoorbeeld op woensdagmiddag vrij om voor mijn kind te zorgen. En als ik op een andere dag met mijn kind ergens naartoe moet, dan is dat ook altijd eenvoudig te regelen. Die grote mate van flexibiliteit maakt het, naast de fijne onderlinge sfeer en de opleidingsmogelijkheden, extra leuk om hier te werken.