Informizely customer feedback surveys

DBA.nl nu ook in bezit van ISO9001!


DBA.nl nu ook in bezit van ISO9001!

Vrijdag 6 november 2020 kreeg DBA.nl goed nieuws. Na enkele maanden van hard werken was het dan zover, de ISO9001 certificering werd toegekend. Naast ISO 9001 is DBA.nl ook ISO 27001 gecertificeerd. Deze certificeringen geven aan dat DBA.nl haar zaken op gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging op de juiste manier heeft ingericht en deze ook beheerst.

Als zakelijke dienstverlener in de IT werken wij voor diverse klanten. Voor ons en onze klanten is het belangrijk dat DBA.nl aan hoge kwaliteitsstandaarden voldoet. Wij streven naar tevreden klanten en verbeteren onze processen voortdurend. Door ons kwaliteitsmanagementsysteem te laten toetsen aan de ISO 9001 normering, laten we zien dat ons team steeds wil verbeteren. Hiermee laten we zien dat we willen voldoen aan de steeds veranderende wensen en eisen van de klant. Kortom wij staan voor kwaliteit.

De voordelen van deze certificering voor onze klanten zijn duidelijk. DBA.nl verbetert continue. Bij DBA.nl staan de wensen en eisen van de klant centraal. DBA.nl is te vertrouwen, wij hebben onze zaken op orde en nemen kwaliteit zeer serieus. Onze processen en dienstverlening zijn van het hoogste niveau. Door een continue cyclus van plannen, uitvoeren en evalueren weten wij dat wij steeds de juiste dingen doen voor onze klanten.

Meer weten over onze certificering of over onze dienstverlening?

DBA.nl,
dé database
administrator

DBA.nl is de allround database expert gespecialiseerd in het inrichten, onderhouden, monitoren van database omgevingen. Daarnaast geven wij advies en nemen performance problemen weg.