Informizely customer feedback surveys

RID de Liemers gunt DBA.nl de aanbesteding “Beheerdiensten Oracle database en infrastructuur en Microsoft SQL databases”.


RID de Liemers gunt DBA.nl de aanbesteding “Beheerdiensten Oracle database en infrastructuur en Microsoft SQL databases”.

RID de Liemers, het shared service center RID, van onder andere gemeentes Duiven, Westervoort en Zevenaar, heeft aan DBA.nl de aanbesteding gegund voor het databasebeheer. DBA.nl, de database experts, zorgen al sinds 2014 dat de database omgeving van RID de Liemers, stabiel, snel en betrouwbaar functioneert.

De langdurige relatie die is opgebouwd is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. De samenwerking is begonnen in 2014 met het onderhoud en beheer van de Oracle omgeving. Andere projecten die DBA.nl heeft uitgevoerd voor RID de Liemers zijn verschillende migraties, het leveren van nieuwe Oracle hardware en het adviseren over licenties.
Waar DBA.nl eerst enkel het beheer deed voor de Oracle omgeving, gaat zij nu ook de Microsoft SQL Server omgeving in beheer nemen.

Erik Bekkers en Wilfred Hekkers ondertekenen de samenwerking

Op 19 mei 2022 ondertekenden Wilfred Hekkers, algemeen directeur RID de Liemers en Erik Bekkers, algemeen directeur DBA.nl, de nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Deze nieuwe overeenkomst loopt voor 4 jaar met een optie tot verlenging van maximaal twee keer twee jaar.

Zowel  RID de Liemers als DBA.nl kijken met veel vertrouwen naar de hernieuwde samenwerking. Erik Bekkers: “We zijn ontzettend trots dat we weer het vertrouwen hebben gekregen van RID de Liemers om het beheer voor de komende jaren te mogen uitvoeren.”

DBA.nl,
dé database
administrator

DBA.nl, de database experts, mag de database omgeving van RID de Liemers blijven beheren.